Het Kerstfeest van de Timmerman


Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek kerstverhaal, gebrand met vuur. Dit verhaal wordt ook uitgegeven als papieren prentenboek met een mooie harde kaft. Je vertelt zelf het verhaal in je eigen woorden. Het prentenboek heeft ook ruimte om jouw verhaal er in je eigen woorden voor je (klein)kind erbij te schrijven. Rechtstreeks een signeerd boek kopen?


Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek kerstverhaal, gebrand met vuur. Dit verhaal is uitgegeven als papieren prentenboek met een mooie harde kaft. Je vertelt zelf het verhaal in je eigen woorden. Het prentenboek heeft ook ruimte om jouw verhaal er in je eigen woorden voor je (klein)kind bij te schrijven. Als u klikt op 'Ja, ik wil het prentenboek bestellen'. Start er een bestel-mail. Vul hier in uw adres. U ontvangt van ons dan automatisch een bevestiging van uw bestelling met de mogelijkheid om te betalen.


Ja, ik wil het prentenboek bestellen!


Direct bestellen en betalen kan ook. Door op de onderstaande bestel knop te drukken komt u direct in een betaal omgeving van 'Plink", dit is veilig en klopt. Direct bestellen en afrekenen


Stuur na betaling een e-mail bericht naar info@gravuur.nl met de naam waarmee u heeft betaald en het adres waar de bestelling heen mag.


ISBN/EAN:978-90-829516-0-8 

| Afmeting: 30 cm x 21 cm - liggend A4 | geheel in kleur | harde kaft | 28 pagina's  | Prijs: € 14,95 |


In de bevestigingsmail met de betaalmogelijkheden kunt u kiezen voor verzenden of afstemmen hoe het boek bij u komt.

Een rendier

in de kerststal?


Win een graVuur

Help hét Kerstverhaal opnieuw te vertellen.


Kijk de film, koop het e-book en win een origineel ter waarde van €500,-.


Klik HIER om een lot te kopen en ontvang een gratis e-book


p.s. de betaal omgeving is ECHT veilig gewoon door klikken!